Powered By Blogger
Powered By Blogger
Powered By Blogger

dimarts, 21 de novembre del 2017

HIPOCRESIA DEL JUDES.


Els catalans saben que els Jordis, son civils innocents de tota violència i, tot i així, fa 37 dies que malviuen a la presó per les seves idees.

ALGUNS, com ICETA, PSC i PSOE, procuren no treure "el tema" i amb la boca petita diuen que “no els agrada”, tot seguit, apel·len  a la concòrdia, intentant fer veure que no passa res. És la pitjor hipocresia del Judes.

ALGUNS, com Albiol i Arrimadas, PP i Cs, son botxins intel·lectuals que justifiquen la manca de democràcia que suposa arbitrarietat que dona el poder a fi de reconquistar el statu quo precedent, amb un nacionalisme espanyol violent i excloent.

NINGÚ parla del mutisme per part del govern de l’Estat, davant la voluntat d’un referèndum democràtic que hagués resolt tot el conflicte. Intenten normalitzar el fet de tenir-los empresonats i els partits nacionalistes espanyols estan guanyant la batalla amb la prepotència i el poder imperialista que els dona la diferència matemàtica de vots a tot l’estat espanyol.

La manipulació dels fets podrà enganyar al poble espanyol, que ho veu de lluny, però els que vivim a Catalunya no podrem al·legar desconeixement. Hem viscut, clar i català, els fets pels quals empresonen a persones innocents com els Jordis, per defensar idees.

Aquells catalans que justifiquen la violència perpetrada a Catalunya, des de la ocupació dels policies, la intervenció econòmica, el segrest de les Institucions, la violència a les urnes, fins empresonament del Govern i dels Jordis, son els que es diuen defensors de la democràcia i incendien els ànims pacífics dels catalans que volem ser escoltats i respectats. Aquí, a Catalunya, no només son imperialistes interessats sinó uns hipòcrites traïdors.   

Que el PSC, PP i Cs, amb Iceta, Arrimadas i Albiol, no admetin ni prenguin accions contra la gravetat de la situació i la manca de respecte a la democràcia, no te qualificatiu.

Cada tertulià, en cada article de premsa, radio, televisió o Internet, la primera i l'última frase hauria de ser recordant que  els dos jordis són innocents i continuen a la presó. Els presos politics i els Jordis,  son un crim a la democràcia.
Núria Ferrer Alonso


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada